Privacy Notice

Privatlivsmeddelelse

 

Hos ASSA ABLOY Global Solutions og vores tilknyttede virksomheder mener vi, det er vigtigt at beskytte vores kunders og partneres privatliv. Denne privatlivsmeddelelse redegør for, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter oplysninger, vi indsamler fra dig, hvornår og til hvem vi videregiver sådanne oplysninger, og de valg du har i forhold til brugen af disse oplysninger. Privatlivsmeddelelsen er anført nedenfor. Vi opfordrer dig til at læse denne meddelelse i sin helhed.

 

1. Dine personoplysninger

ASSA ABLOY er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Denne privatlivsmeddelelse beskriver:

(Klik på et link nedenfor for at komme direkte til det relevante afsnit i denne privatlivsmeddelelse). 

 

1.1 Personoplysninger, vi indsamler 

1.2 Brug af dine personoplysninger

1.3 Overførsel af dine personoplysninger

1.4 Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

1.5 Dine rettigheder

1.6 Ændringer af denne privatlivsmeddelelse

1.7 Cookies

1.8 Sikkerhed

 

Denne privatlivsmeddelelse gælder specielt for ASSA ABLOY-enheden kaldet ASSA ABLOY Global Solutions og dennes tilknyttede virksomheder.  ASSA ABLOY Global Solutions fungerer som "dataansvarlig" som defineret i den generelle databeskyttelsesforordning og er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

 

1.1 Personoplysninger, vi indsamler 

 

Vi indsamler og lagrer personoplysninger fra dig vedrørende:

 

Konti, svar på din anmodning og support 

 

-   Når du anmoder om oplysninger fra os: din virksomhedsprofil, dit navn, din titel og dine kontaktoplysninger, hvilket kan omfatte adresse, landeoplysninger, e-mail og/eller telefonnummer, som du sender for at få oplysninger fra os og de produkter eller tjenester, du gerne vil høre om.

 

-   Når du giver samtykke til, at vi kan sende dig markedsføringsmateriale eller andre oplysninger, du anmoder om.

 

-   Når du opretter en konto for at afgive en ordre til os: Din virksomhedsprofil, dit navn, din titel og dine kontaktoplysninger, hvilket kan omfatte adresse, e-mail og/eller telefonnummer og leveringsoplysninger samt eventuelle øvrige oplysninger, der er nødvendige for at verificere og gennemføre ordren og ordrehistorikken.

 

-   Når du bruger vores apps, hvilket kan omfatte administration af et af vores produkter, medmindre andet er anført: Din virksomhedsprofil, dit navn, din titel og dine kontaktoplysninger, hvilket kan omfatte adresse, e-mail og/eller telefonnummer, brugernavn og password og andre oplysninger, der er relevant for brugen af den pågældende app.

 

-   Når du giver dit samtykke og bruger vores apps til mobil adgang, indsamler vi din e-mailadresse, bookingnummer og kontooplysninger, elektronisk nøgle, herunder brugernavn og password.

 

-   For at yde kundesupport vedrørende de produkter og tjenesteydelser, vi leverer, har vi brug for at indsamle kontaktoplysninger, som kan omfatte dit kundenummer eller din adresse, og oplysninger om de oplevede problemer.

 

Undersøgelser og undervisning 

 

-   Ved deltagelse i en undersøgelse for os: Dine kontaktoplysninger og tilkendegivelser samt indtryk af vores tjenester og produkter, medmindre der er tale om en anonym undersøgelse. Hvis der er tale om en anonym undersøgelse, vil dine svar ikke blive gemt sammen med din profil.

 

-   Ved tilmelding til undervisning og gennemførelse af undervisning: Din virksomhedsprofil, dit navn, din titel og dine kontaktoplysninger, hvilket kan omfatte adresse, e-mail og/eller telefonnummer, og alle tilknyttede udskriftsoplysninger, herunder hvilke hold du har deltaget på, færdiggørelsesprocent osv.

 

 

Hjemmesider, apps og tjenester 

 

-   Når du besøger og bruger vores hjemmesider, tjenester, apps eller accepterer yderligere oplysninger: Vi indsamler statistiske oplysninger og anonyme oplysninger om din søgeadfærd og anonyme cookies. Dette omfatter referral-oplysninger, oplysninger om din enhed og browser, foretrukket sprog, besøgte sider, hvor meget tid du har tilbragt på hver side samt links, der er klikket på, så vi kan levere og forbedre vores tjenester.

 

- Når du besøger vores hjemmesider og accepterer brugen af cookies: Vi indsamler IP-oplysninger, som bruges til at udlede oplysninger om geoplacering; dvs. byområde, hvilke links du vælger at klikke på, brugerpræferencer; dvs. hvad brugere kan lide og ikke kan lide på vores hjemmeside, og enhedsidentifikatorer, og det hjælper os med at forbedre vores tjeneste yderligere med brugerfeedback. Disse oplysninger gemmes i pseudonymiserede brugerprofiler af statistiske årsager, som hverken vi eller vores serviceudbydere bruger til at identificere individuelle brugere.

 

- Når du accepterer brug af remarketing og sporings-cookies/teknologier, vises vores annoncer muligvis, når du besøger andre hjemmesider eller platforme. Vi kan for eksempel bruge Google Ads' "remarketingtjeneste" til at vise dig annoncer baseret på din tidligere brug af vores hjemmeside. Remarketing viser relevante annoncer, der er skræddersyet til dig, baseret på, hvilke dele af vores hjemmeside du har besøgt, ved at anbringe en cookie på din enhed. Cookien bruges til at angive, at denne person har besøgt denne side, så der vises derfor annoncer relateret til den side. Vi indsamler også oplysninger om vores reklamekampagner for at få indblik i, hvor mange gange en annonce er blevet vist til hver bruger, og hvor mange gange brugere har klikket på den. Vores tredjepartsleverandører kan desuden med dit samtykke tilknytte ovenstående oplysninger til din annonceprofil og præferencer, herunder dit annonce-id som f.eks. Android Advertising ID (AAID) og Apples Identifier for Advertisers (IDFA).

Hvis du ikke ønsker at deltage i vores Google Ads-remarketing, kan du fravælge det ved at besøge Google Ads-managerkontoen. Du kan også fravælge tredjeparters brug af cookies ved at besøge dette link.

 

-   Når du interagerer med os på sociale medier, herunder Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter og Google+: Vi kan indsamle oplysninger om dine virksomhedsprofiler, kontaktoplysninger, andre tilknyttede oplysninger og grundlæggende oplysninger fra din sociale netværks-profil. De grundlæggende oplysninger, vi modtager, kan afhænge af privatlivsindstillingerne for din sociale netværkskonto, men de kan dog omfatte ovennævnte og yderligere tilgængelige oplysninger.

 

Data fra børn 

 

-   Vores hjemmesider, apps, produkter og interaktioner er beregnet til voksne. Vi indsamler ikke personoplysninger fra en person, som vi ved er under 16 år, uden tilladelse fra en forælder eller værge.

 

-   Hvis vi bliver bekendt med, at personoplysninger indgivet til os vedrører et barn i strid med gældende love og regler, vil vi gøre rimelige bestræbelser på at slette vedkommendes personoplysninger hurtigst muligt. Hvis sletning ikke er muligt, vil ASSA ABLOY Global Solutions sikre, at disse personoplysninger ikke anvendes yderligere til noget formål eller videregives til en tredjepart. Enhver forælder eller værge kan kontakte os ved brug af de oplysninger, der er anført i afsnittet "Kontakt os", vedrørende behandling af personoplysninger i tilknytning til deres barn.

 

Oplysninger, vi indsamler fra tredjeparter: 

 

-   Vi kan modtage dine personoplysninger (herunder kontaktoplysninger) fra din arbejdsgiver til de formål, der er yderligere defineret nedenfor.

-   Vi modtager personoplysninger, når du bruger tjenester leveret til vores kunder og partnere, såsom hoteller, montører, salgspartnere osv.

-   Vi kan også modtage oplysninger om dig fra andre virksomheder i ASSA ABLOY-koncernen.

-   Vi kan modtage dine personoplysninger fra ASSA ABLOY Global Solutions-tjenester eller produkter, som du interagerer med.

-   Vi kan erhverve data fra tredjeparter, som omfatter oplysninger vedrørende produkter inden for vores forretningsområde, sammen med centrale projektpersoner. Disse oplysninger omfatter navn, funktion og forretningsmæssige kontaktoplysninger. Når dette sker, vil vi give dig meddelelse derom ved brug af de kontaktoplysninger, vi har til rådighed, og give dig mulighed for at gøre indsigelse mod brugen af dine oplysninger til berettiget forretningskommunikation vedrørende vores produkter og tjenester.

 

1.2 Brug af dine personoplysninger

 Hvordan og hvorfor vi bruger dine oplysninger afhænger af den tjeneste, du bruger. Brugen er forklaret nedenfor.  

 

 

 

Hvorfor behandler vi disse personoplysninger?

Hvad er det juridiske grundlag for en sådan behandling?

Til at give adgang til vores tjenester.

Ved anmodning om en tjeneste, såsom oprettelse af en konto, undervisning, brug af mobile tjenester eller vores apps, eller ved adgang til kundesupport, er der brug for visse personoplysninger for at sikre, at vi kan komme i kontakt med dig og levere den ønskede ydelse. Vi ønsker også at sikre, at du har mulighed for at gennemgå og acceptere gældende vilkår og betingelser.

Til at levere de oplysninger, du anmoder om.

Brug af dine personoplysninger på denne måde er nødvendig for, at vi kan besvare din henvendelse.

Til at administrere din konto, for eksempel ved at sende dig password-remindere eller meddelelser om ændringer af dine kontooplysninger.

Brug af dine personoplysninger på denne måde er nødvendig for, at vi kan oprette en onlinekonto til dig og besvare din henvendelse.

Til at gennemføre dine ordrer, hvis du har foretaget et køb på en af vores hjemmesider, til at kontakte dig vedrørende salg og som en del af vores kunderelation og supportprocedurer.

Brug af dine personoplysninger på denne måde er nødvendig for, at vi opfylde vores kontraktlige forpligtelser, når du har afgivet en ordre på denne hjemmeside.

Til at komme med anbefalinger til kunder i vores eStore.

Det er vores berettigede interesse at indsamle adfærdsdata for kunder, f.eks. hvilke produkter kunderne søger efter, får vist, kommer i indkøbskurven m.m. Disse data kan derefter bruges til at komme med anbefalinger.

Til at lave statistisk analyse vedrørende brug af hjemmesiden og vores tjenester for bedre at forstå, hvordan de bruges, og foretage forbedringer. 

Det er vores berettigede interesse at se på disse oplysninger for at forstå, hvordan vores hjemmeside anvendes, med henblik på at administrere og forbedre den. Da der ikke vil blive behandlet nogen følsomme personoplysninger, og da behandlingen er begrænset, har vi konkluderet, at vores berettigede interesse til at foretage forbedringer og analyse har forrang for din privatlivsinteresse.

Til at overholde retlige krav, som vi er underlagt, såsom skatte- eller regnskabsrapporteringskrav.

Brug af dine personoplysninger på denne måde er nødvendig for, at vi kan overholde vores retlige forpligtelser.

For bedre at forstå dine interesser og præferencer, med henblik på at give dig en oplevelse, der er skræddersyet til disse interesser og præferencer.

Det er i vores legitime interesse at se på de præferencer, vi udleder af din søgeadfærd, så vi kan personliggøre indhold og bedre opfylde dit behov som kunde, forudsat dette er i overensstemmelse med dine markedsføringsvalg.

Til bedre at forstå dine ønsker, forventninger og krav med henblik på at udvikle vores aktiviteter, produkter og tjenester, tilbud, kundeservice og meddelelser til dig.

Det er i vores berettigede interesse at se på den feedback, vi udleder af vores undersøgelser, for at yde god kundeservice og support, besvare dine spørgsmål, rette fejlagtige data eller sende oplysninger, du har anmodet om. Hvis vi ønsker at have mulighed for at identificere en person i en undersøgelse, vil dette kun finde sted, hvis det er udtrykkeligt anført i invitationen til at deltage i undersøgelsen.

Til statistisk analyse af din feedback fra undersøgelser over tid med henblik på at udvikle og forbedre vores aktiviteter, produkter og tjenester, tilbud, kundeservice og meddelelser til dig.

Det er i vores berettigede interesse at analysere kundernes adfærd og mønstre via undersøgelsessvarene over tid for at være i stand til at give dig anbefalinger og tilpassede tjenester baseret på interesser hos andre med lignende adfærdsmønstre.

Undersøgelsen kan blive sendt til dig igen, og vi vil således være i stand til at sammenligne resultater fra den tidligere undersøgelse for at bekræfte, at vi forbedrer os.

Til at individualisere og måle annoncers effektivitet på vores hjemmeside og på tredjeparters hjemmeside.

Med dit samtykke bruger vi remarketing-cookies fra tredjepartsleverandører, for eksempel Adroll og Google Ads, til at vise relevante annoncer på vores marketingpartneres netværk.

Til at opnå bedre forståelse af brugernes behov, optimere tjenester, give dem en bedre oplevelse og forbedre vores tjenester.

Med dit samtykke aktiverer vi cookies, så vi får bedre indblik i din oplevelse, og med dit udtrykkelige samtykke kan disse cookies sammenkæde disse data, så vi kan opnå en bedre forståelse.

Til at sende dig meddelelser om relevante løsninger, produkter og tjenester, herunder opdateringer, der kan have din interesse, i overensstemmelse med dine markedsføringspræferencer.

Vi vil kun sende dig markedsføringsmateriale, hvis vi har dit samtykke, et aftalemæssigt grundlag, eller hvis vi har en berettiget interesse i at holde dig opdateret.

Hvis du sender et spørgsmål eller en anmodning på en social medieplatform for at interagere med dig som ønsket.

Det er vores berettigede interesse at bruge de personoplysninger, du deler med os fra disse kilder, til at levere de ønskede oplysninger, forbedre kvaliteten af vores produkter og tjenester, og deltage i samtalerne på disse platforme. Vi vil IKKE bruge disse medier til uønsket direkte markedsføring.

Invitere kunder til at registrere sig og benytte vores tjenester, dvs. support, eStore, eller invitere slutbrugere til at oprette en elektronisk nøgle.

Det er vores berettigede interesse at invitere kunder til at registrere sig og benytte vores tjenester. Hvis kunden ikke aktiverer sin konto eller fuldfører tilmeldingen, fjerner vi kundens konto fra vores tjenester.

For at yde support til vores kunder vedr. vores produkter og tjenester kan det være nødvendigt for os at analysere et problem ved hjælp af en kopi af kundens database.

Det er vores berettigede interesse at yde support og med kundens tilladelse indhente en kopi af den lokale database. Denne database indeholder personoplysninger fra vores kunder, men også deres kunder. Når problemet er løst, slettes personoplysninger.

Til at behandle pseudonymiserede data fra kundedatabaser til testformål, undersøge brugsmønstre og foretage simuleringer, så vi kan forbedre vores produkter og tjenester.

Det er vores berettigede interesse at forbedre testscenarier for vores produkter og tjenester, forbedre kvaliteten, identificere forbedringer ud fra brugsmønstre og afkorte produktlanceringstiden, hvilket i sidste ende også er til fordel for vores kunder.

 

1.3 Overførsel af dine personoplysninger

Vi kan overføre dine personoplysninger til de formål, der er anført ovenfor:

-   Til andre virksomheder i ASSA ABLOY-koncernen

-   Til tredjeparter, som leverer ydelser forbundet med vores apps, undersøgelser, webtjenester og de øvrige formål, der er defineret ovenfor

-   Såfremt det er påkrævet i henhold til lovgivningen

-   Til forretningspartnere

-   Til leverandører.

Nogle af disse modtagere kan være beliggende uden for EU/Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

I visse tilfælde har disse lande et lavere beskyttelsesniveau end landene i EU/EØS. Ved overførsel af personoplysninger til lande uden for EU/EØS bruger vi generelle kontraktbestemmelser, der er godkendt af Europa-Kommissionen, til at sikre et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse af dine personoplysninger. Disse generelle kontraktbestemmelser samt oplysninger om lande, der er godkendt af Europa-Kommissionen, kan findes her.

Vi træffer foranstaltninger til at beskytte alle personoplysninger, der overføres til en tredjepart eller til andre lande, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og som anført ovenfor, hvilket omfatter en databehandleraftale, hvis det er påkrævet.

 

1.4 Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger? 

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, til hvilket oplysningerne er blevet indsamlet, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt i henhold til lovgivningen. Det betyder, at vi sletter dine personoplysninger, når sådanne data ikke længere er nødvendige for at behandle en anmodning eller en ordre eller for at administrere din konto eller vores kundeforhold, og når den påkrævede opbevaringsperiode er udløbet. Nedenfor er en oversigt over opbevaringsperioder for personoplysninger, der er relevante for denne privatlivsmeddelelse.

 

 

 

Typer af oplysninger, der opbevares

Hvor længe opbevares de?

Kontaktoplysninger du afgiver til os ved indsendelse af formularer, kontaktanmodninger og begivenheder, såsom dit navn, din e-mailadresse, region/land og firmanavn.

Slettes efter 24 måneders inaktivitet eller efter tre mislykkede forsøg på at levere mails.

Dine svar i undersøgelser, som du deltager i.

Slettes 24 måneder efter udløb af undersøgelsesperioden. Aggregerede data, som ikke kan knyttes til en enkeltperson, kan opbevares i længere tid. 

Markedsføringspræferencer, såsom tilmelding til eller framelding af at modtage oplysninger og nyhedsbreve via e-mail.

Slettes efter 24 måneders inaktivitet eller efter tre mislykkede forsøg på at levere mails.

Oplysninger vedrørende vores forretningsforhold, såsom oplysninger i ordrer og tilbud, krav som du stiller til os og leveringsoplysninger. 

Så længe vores forretningsforhold består og fem år derefter. Oplysninger kan opbevares længere, hvis vi er retligt forpligtede dertil.

App-oplysninger indsamlet fra brugere af vores mobile apps.

Slettes efter 24 måneder for aktive brugere eller efter, at de er blevet inaktive. 

Kundedatabasekopier relateret til supportcases.

Slettes inden for 6 måneder efter, at supportcasen er løst.

 

1.5 Dine rettigheder 

Hvad angår de personoplysninger, vi opbevarer om dig, har du ret til:

-   At anmode om en kopi af dine personoplysninger fra vores database.

-   At anmode os om, at vi berigtiger eller sletter dine personoplysninger (selvom dette kan betyde, at vi ikke kan behandle henvendelser eller ordrer, eller at din konto udløber).

-   At anmode os om at indstille behandlingen af dine personoplysninger (for eksempel for så vidt  angår brug af oplysningerne til at forbedre vores hjemmeside) eller begrænse, hvordan vi behandler dem (hvis f.eks. du anser oplysningerne for at være fejlbehæftede).

-   At anmode om at få udleveret de personoplysninger, der anvendes til at give dig de ønskede oplysninger, behandle en ordre, eller administrere din konto eller vores relation i et maskinlæsbart format, som du er berettiget til at overføre til en anden dataansvarlig.

-   Til enhver tid at trække dit samtykke tilbage til, at vi må behandle dine oplysninger til markedsføringsformål.

Anmodninger om håndhævelse af dine rettigheder skal sendes til:

"Att.: ASSA ABLOY Global Solutions Data Protection Manager” 
Lodjursgatan 1
261 44 Landskrona
Sverige 

E-mail: privacy.hospitality@assaabloy.com

 

Hvis du ønsker at klage vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, er du berettiget til at indberette dette til den svenske datatilsynsmyndighed, Datainspektionen, Postboks 8114, 104 20, Stockholm, Sverige. Oplysninger om den svenske datatilsynsmyndighed kan findes her.

 

1.6 Ændringer af denne privatlivsmeddelelse 

Vi kan til enhver tid opdatere denne privatlivsmeddelelse som følge af ændrede juridiske, lovgivningsmæssige eller operationelle krav. Vi giver brugerne meddelelse om sådanne ændringer (herunder hvornår de træder i kraft). Den seneste udgave af vores privatlivsmeddelelse findes på vores hjemmeside.

Din fortsatte brug af de digitale tjenester efter en sådan opdatering er trådt i kraft, udgør din accept af disse ændringer. Hvis du ikke accepterer en opdatering af denne privatlivsmeddelelse, skal du ophøre med at bruge denne digitale tjeneste.

 

1.7 Cookies

En "cookie" er en lille tekstfil, der indeholder oplysninger, som gemmes på din computer. Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside, hvilket omfatter cookies fra tredjeparter. Visse cookies kan spore din brug af vores hjemmeside, vise individualiseret indhold og målrettede annoncer, analysere trafik på siden og forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Du kan læse mere i vores cookiepolitik. For yderligere oplysninger om, hvordan cookies fungerer, se også: www.allaboutcookies.org 

 

 1.8 Sikkerhed

Vi opretholder tekniske, fysiske og administrative sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte sikkerheden af dine personoplysninger mod tab, misbrug, uberettiget adgang, fremlæggelse eller ændring. Nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, vi bruger, omfatte firewalls, datakryptering, adgangs- og autorisationskontroller. Som en generel bedste praksis på internettet anbefales det, at enkeltpersoner er meget omhyggelige med deres brugerkonti og ikke deler dem. Det er også vigtigt at beskytte og sikre din mobile enhed ved brug af den seneste software med opdaterede sikkerhedspatches.