Privacy Notice

Adatvédelmi tájékoztató

 

Az ASSA ABLOY Global Solutions-nél és kapcsolt vállalkozásainál rendkívül fontosnak tartjuk ügyfeleink és partnereink személyes adatainak védelmét. Jelen adatvédelmi tájékoztató meghatározza az adatok gyűjtésének, felhasználásnak és védelmének módját, továbbá azt, mikor és kivel osztjuk meg a begyűjtött információkat és, hogy Önnek milyen lehetőségei vannak ezen információk felhasználásakor. Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiakban olvashatja. Kérjük, hogy olvassa végig ezt a tájékoztatót.

 

1. Az Ön személyes adatai

Az ASSA ABLOY kiemelten fontos feladatának tartja személyes adatai védelmét. A jelen adatvédelmi tájékoztató az alábbiakat foglalja magában:

(Ha az alábbi linkek bármelyikére kattint, az adatvédelmi tájékoztató megfelelő pontjára tud ugrani.)

 

1.1. Milyen személyes adatokat gyűjtünk? 

1.2. Az Ön személyes adatainak felhasználása

1.3. Az Ön személyes adatainak továbbítása

1.4. Meddig tároljuk személyes adatait?

1.5. Az Önt megillető jogok

1.6. A jelen Adatvédelmi tájékoztató módosítása

1.7. Cookie-k

1.8. Biztonság

 

A jelen adatvédelmi tájékoztató kifejezetten az ASSA ABLOY egyik divíziójára, az ASSA ABLOY Global Solutions-ra és annak kapcsolt vállalkozásaira vonatkozik.  Az ASSA ABLOY Global Solutions az általános adatvédelmi rendeletben meghatározott „adatkezelőként” jár el, továbbá felel a személyes adatok kezeléséért.

 

1.1. Milyen személyes adatokat gyűjtünk? 

 

A következő esetekben gyűjtünk és tárolunk személyes adatokat Önről:-

 

Felhasználói fiókok, válaszadás az Ön megkeresésére és támogatás 

 

-   amikor Ön információt kér tőlünk. Annak érdekében, hogy tájékoztatást tudjunk Önnek adni, és az Önt érdeklő termékekről vagy szolgáltatásokról további információkat tudjunk Önnek biztosítani, ilyenkor meg kell adnia cége adatait, saját nevét, munkakörét, és elérhetőségét, ezek magukban foglalhatják lakcímét, az országadatokat, e-mail címét és/vagy telefonszámát;

 

- Amikor Ön hozzájárul marketing anyagok és egyéb igényelt információk küldéséhez;

 

-   Amikor fiókot hoz létre rendeléshez. Ilyenkor meg kell adnia cége adatait, saját nevét, munkakörét és elérhetőségét, ezek magukban foglalhatják lakcímét, e-mail címét és/vagy telefonszámát és kézbesítési adatai, valamint olyan egyéb adatokat, amelyek a megrendelés és rendelési előzmények igazolásához és teljesítéséhez szükségesek;

 

-   Amikor alkalmazásainkat használja, esetleg egyik termékünk adminisztrációjához. Ilyenkor ellenkező rendelkezés hiányában meg kell adnia: cége adatait, saját nevét, munkakörét, elérhetőségeit, ezek magukban foglalhatják lakcímét, e-mail címét és/vagy telefonszámát, felhasználónevét és jelszavát, valamint az adott alkalmazáshoz kapcsolódó egyéb információkat;

 

- Amikor Ön hozzájárulását adja és mobilalapú alkalmazásainkat használja, szükségünk lesz e-mail címére, ingatlanfoglalási adataira, valamint fiókadataira és elektronikus kulcsára, ideértve felhasználónevét és jelszavát is;

 

-   Az általunk kínált szolgáltatások és termékek ügyféltámogatásához szükségünk van elérhetőségeire, amely ügyfélazonosítóját vagy ingatlanja nevét, valamint a tapasztalt problémával kapcsolatos információkat foglalhatja magában;

 

Kérdőívek és tréningek 

 

-   Amikor kérdőívet tölt ki nekünk elérhetőségeire, továbbá szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatos véleményére és benyomásaira van szükségünk, kivéve, ha névtelen kérdőívről van szó. Névtelen kérdőív esetén válaszait nem mentjük el profiljához.

 

- Amikor tanfolyamokra iratkozik be és tanfolyamokat végez el: ilyen esetben meg kell adnia cégadatait, nevét, munkakörét és elérhetőségeit, ideértve a lakcímét, e-mail címét és/vagy telefonszámát, valamint tanulmányi adatait, azon belül a látogatott órákat, teljesítési arányt, stb.

 

 

Weboldalak, alkalmazások és szolgáltatások 

 

- Amikor Ön ellátogat weboldalunkra és használja azt, valamint igénybe veszi szolgáltatásainkat, alkalmazásainkat, vagy további információkat fogad el: összegyűjtjük böngészési viselkedéséből és a névtelen cookie-kból származó statisztikai és névtelen adatait is. Ide tartoznak a hivatkozási információk, az Ön készülékének, illetve böngészőjének adatai, az előnyben részesített nyelv, a meglátogatott oldalak, az egyes oldalakon eltöltött idő, azok a linkek, amelyekre szolgáltatásaink biztosítása és javítása érdekében kattintott.

 

- Amikor ellátogat weboldalunkra és elfogadja a cookie-k használatát: IP-címe alapján geolokalizációs adatokat gyűjtünk, pl. település nevet, választott linkeket, felhasználó preferenciákat, illetve ezen belül azt, hogy mi tetszett vagy nem tetszett a felhasználónak a weboldalon, valamint készülékazonosítókat, miáltal lehetőségünk nyílik továbbfejleszteni szolgáltatásunkat a felhasználói visszajelzések alapján. Ezeket az információkat statisztikai okokból kifolyólag álnevesített felhasználói profilokban tároljuk, ám ezeket sem mi, sem szolgáltatóink nem használják felhasználók azonosítására.

 

- Amikor Ön hozzájárul a remarketing, nyomkövető cookie-k/technológiai megoldások használatához, más, Ön által meglátogatott weboldalakon és platformokon is megjelenhetnek hirdetéseink. Például a Google Ads „remarketing” szolgáltatása segítségével hirdetéseket jeleníthetünk meg Önnek weboldalunk korábbi használata alapján. A remarketinggel személyre szabott, kapcsolódó hirdetéseket jelenítünk meg annak alapján, hogy Ön weboldalunk mely részeit tekintette meg, amit az Ön készülékére történő cookie elhelyezésével tudunk meghatározni. A cookie azt hivatott felismerni, hogy „ez a személy meglátogatta ezt az oldalt, így az adott oldalhoz kapcsolódó hirdetéseket kell megjeleníteni számára. Emellett hirdetési kampányainkról is gyűjtünk adatokat, hogy megtudjuk, egy hirdetés hányszor jelenik meg a felhasználók számára, és ők hányszor kattintanak azokra. Harmadik fél szolgáltatóink az Ön hozzájárulásával a fenti adatokat összekapcsolhatják hirdetési profiljával és preferenciáival, így többek között hirdetési azonosítójával, például Android hirdetésazonosítójával (AAID) vagy Apple azonosítójával (IDFA).

Amennyiben nem szeretne részt venni a Google Ads remarketing szolgáltatásában, azt letilthatja a Google Ads hirdetésbeállítások menüpontban. A harmadik fél cookie-használatát az alábbi linken is letilthatja.

 

-   Amikor felveszi velünk a kapcsolatot közösségi médián, többek között Facebookon, YouTube-on, LinkedInen, Twitteren és Google+-on keresztül: Gyűjthetjük cégének az adatait, elérhetőségeit, egyéb kapcsolódó információkat és a közösségi oldalakon megtalálható profiljaiban szereplő alapinformációkat. Ezeknek az alapinformációknak az elérhetősége a közösségi oldalának adatvédelmi beállításaitól is függ, azonban tartalmazhatják a fenti és további adatokat is.

 

Gyermekektől gyűjtött adatok 

 

-   Weboldalainkat, alkalmazásainkat, termékeinket és tevékenységeinket felnőttek számára alakítottuk ki. Szülő vagy gyám engedélye nélkül semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk olyan személytől, aki információink szerint még nem töltötte be tizenhatodik (16.) életévét.

 

-   Ha tudomásunkra jut, hogy a vonatkozó jogszabályok és rendeletek megszegve a kapott személyes adatok valamilyen formában gyermekhez kötődnek, minden ésszerű lépést megteszünk annak érdekében, hogy ezeket a személyes adatokat töröljük. Amennyiben az adatok törlése nem lehetséges, az ASSA ABLOY Global Solutions szavatolja, hogy ezeket adatokat további célokra nem használja fel, és nem továbbítja harmadik fél részére. Minden szülő és gyám felveheti velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén, amennyiben többet szeretne megtudni a gyermekéhez kapcsolódó személyes adatok kezeléséről.

 

Harmadik féltől gyűjtött információk 

 

-   Az alábbiakban meghatározott célokra munkáltatójától is   megkaphatjuk személyes adatait (elérhetőségeit is beleértve).

-   Személyes adatait akkor is megkapjuk, amikor Ön ügyfeleink és partnereink, például hotelek, beszerelési szolgáltatók, értékesítési partnerek stb. szolgáltatásait veszi igénybe.

-   Az ASSA ABLOY Cégcsoport más vállalataitól is kaphatunk Önről információkat.

- Olyan ASSA ABLOY Global Solutions szolgáltatásoktól és termékektől is gyűjthetünk be személyes adatokat, amelyekkel Ön valamilyen módon kapcsolatba került.

- Harmadik féltől is kérhetünk olyan információkat tartalmazó adatokat, amelyek az üzleti tevékenységünk keretébe tartozó projekteket, valamint a projektek kulcsfontosságú szereplőit érintik. Ilyen információ lehet az adott személy neve, feladatköre és hivatalos elérhetőségei. Abban az esetben, ha ilyen történik, felvesszük Önnel a kapcsolatot elérhetőségei valamelyikén és lehetőséget biztosítunk arra, hogy tiltakozását fejezze ki azzal szemben, hogy adatait termékeinket és szolgáltatásainkat érintő törvényes üzleti tájékoztatásra céljára használjuk fel.

 

1.2 Személyes adatainak felhasználása

 Az, hogy miként és miért használjuk fel adatait nagyban függ az Ön által igénybe vett szolgáltatástól. Az alábbiakban találja a felhasználások magyarázatát.  

 

 

 

Miért kezeljük ezeket a személyes adatokat?

Mi a jogalapja az ilyen típusú adatkezelésnek?

Azért, hogy hozzáférési engedélyt adjunk szolgáltatásainkhoz.

Olyan szolgáltatások igénylésekor, mint például fiók létrehozása, képzések, mobilszolgáltatások és alkalmazások használata, bizonyos személyes adatok elengedhetetlenek, hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot és biztosítani tudjuk, amit kér. Mindenkor lehetősége nyílik átolvasni és elfogadni a vonatkozó feltételeket.

Azért, hogy a kért tájékoztatást meg tudjuk adni.

Személyes adatai ilyen módon történő felhasználására azért van szükség, hogy reagálni tudjunk kéréseire.

Azért, hogy kezelni tudjuk fiókját, például hogy jelszó-emlékeztetőket vagy fiókját érintő adatváltozásokról értesítéseket küldjünk.

Személyes adatai ilyen módon történő felhasználására azért van szükség, hogy online fiókot tudjunk Önnek biztosítani és reagálni tudjunk megkereséseire.

Azért, hogy teljesíteni tudjuk bármely weboldalunkon leadott rendelését, valamint hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot értékesítési, valamint ügyfélszolgálati és támogatási célból.

Személyes adatai ilyen módon történő felhasználására azért van szükség, hogy eleget tegyünk a jelen weboldalon keresztül leadott megrendelésekkel keletkező szerződéses kötelezettségeinknek.

Azért, hogy javaslatokkal szolgáljunk eStore-unkba látogató vásárlóink számára.

Jogos érdekünk, hogy a vásárlók viselkedési adatait összegyűjtsük, például, hogy mely termékeket keresik, tekintik meg, helyezik kosárba vásárlóink. Ezeket az információkat aztán felhasználhatjuk későbbi ajánlattételekhez.

Azért, hogy statisztikai elemzéseket tudjunk készíteni a weboldal használatáról és szolgáltatásainkról annak, hogy így jobban megértsük, azokat a felhasználók hogyan veszik igénybe, és ezáltal folyamatosan fejleszteni tudjunk oldalainkat. 

Jogos érdekünk, hogy megvizsgáljuk ezt az információt és megértsük, hogyan használják weboldalunkat annak érdekében, hogy kezelni és fejleszteni tudjuk. Mivel semmilyen érzékeny, személyes adatot nem kezelünk, és mivel az adatkezelés korlátozott, arra a következtetésre jutottunk, hogy a fejlesztések kivitelezésére és elemzések elkészítésére vonatkozó jogos érdekünk elsőbbséget élvez az Ön adatvédelmi érdekeivel szemben.

Azért, hogy megfeleljünk ránk vonatkozó jogszabályi, például adózási és pénzügyi követelményeknek.

Személyes adatai ilyen módon történő felhasználására azért van szükség, hogy eleget tegyünk jogszabályi kötelezettségeinknek.

Azért, hogy jobban megértsük, hogy mi érdekli Önt és mire kíváncsi, és ezáltal ezekre az érdeklődési körökre és preferenciákra szabott élményeket nyújtsunk.

Jogos érdekünk, hogy megvizsgáljuk az Ön böngészési szokásaiból levont következtetéseken alapuló preferenciákat, hogy még inkább személyre szabhassuk tartalmainkat, és eleget tehessünk az Ön vásárlói igényeinek, feltéve, hogy az összhangban van az Ön marketing döntéseivel.

Azért, hogy jobban megismerjük kívánságait, elvárásait és követelményeit, és hogy így tevékenységeinket, termékeinket, szolgáltatásainkat, ajánlatainkat, ügyfélszolgálati szolgáltatásinkat, valamint az Önnel folytatott kommunikációt folyamatosan fejleszthessük.

Jogos érdekünk, hogy időről időre kielemezzük a kérdőívekre válaszként küldött visszajelzéseit annak érdekében, hogy megfelelő ügyfélszolgálati és támogatási élményt tudjunk nyújtani, hogy foglalkozni tudjunk a kérdéseivel, hogy javítsuk a hibás adatokat vagy elküldjük az Ön által kért információkat. Ha azt szeretnénk, hogy a kérdőívet kitöltő személy beazonosítható legyen, ezt kifejezetten jelezzük a kérdőívre kitöltésére vonatkozó meghívóban.

Azért, hogy időről időre statisztikai elemzéseket készíthessünk a kérdőívben küldött visszajelzésekről annak érdekében, hogy fejlesszük és javítsuk tevékenységeinket, termékeinket, szolgáltatásainkat, ajánlatainkat, ügyfélszolgálatunkat, valamint az Önnel folytatott kommunikációt.

Jogos érdekünk, hogy időről időre ügyfeleink szokásait és magatartási mintáját elemezzük a kérdőívekben adott válaszaik alapján annak érdekében, hogy javaslatokat és testreszabott szolgáltatásokat tudjunk nyújtani hasonló szokásokkal rendelkező személyek érdeklődési köre alapján.

Az is előfordulhat, hogy egy kérdőívet többször elküldünk Önnek, hogy összehasonlítsuk válaszait a korábbival, és így megbizonyosodhassunk arról, valóban fejlődünk.

Azért, hogy személyre szabhassuk és mérhessük a hirdetések hatékonyságát weboldalunkon és harmadik felek weboldalain.

Az Ön hozzájárulásával harmadik fél által működtetett, például Adroll és Google Ads remarketing cookie-kat használunk annak érdekében, hogy az Ön számára releváns hirdetésekkel szolgáljunk marketing partnereink hirdetésmegjelenítő hálózatán.

Azért, hogy jobban feltérképezhessük a felhasználók igényeit, optimalizálhassuk szolgáltatásainkat, javíthassunk a felhasználói élményen és jobbá tehessük szolgáltatásainkat.

Az Ön hozzájárulásával cookie-k segítségével jobban megérthetjük a felhasználói élményt, valamint az Ön kifejezett hozzájárulásával ezen adatokat további feltérképezés céljára használhatjuk.

Azért, hogy Önt érintő megoldásokról, termékekről és szolgáltatásokról szóló értesítéseket küldhessünk, ideértve azokat a frissítéseket, amelyek marketing preferenciái alapján érdekelhetik.

Kizárólag olyan marketing anyagokat küldünk Önnek, amelyekhez szerződéses alapon hozzájárult, vagy amelyeknél jogos érdekünk, hogy Ön naprakész tájékoztatást kapjon.

Amennyiben Ön kérést vagy kérdést küld valamelyik közösségi média platformon, hogy kérésének megfelelően felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Jogos érdekünk, hogy felhasználjuk az ezekből a forrásokból származó, Ön által megosztott személyes adatait, hogy a kért tájékoztatást megadhassuk, javítsunk termékeink és szolgáltatásaink minőségén, és hogy párbeszédbe elegyedjünk ezeken a platformokon. Ezeket a felületeket NEM használjuk arra, hogy nem kívánt, direkt marketinges anyagokat küldjünk Önnek.

Vásárlók felkérése, hogy regisztráljanak szolgáltatásainkra, vagyis az általunk biztosított támogatásra, eStore-unkba vagy végfelhasználók felkérése mobilkulcsok létrehozására.

Jogos érdekünk, hogy felkérjük vásárlóinkat a szolgáltatásainkra történő regisztrációra. Amennyiben a vásárlónak nem sikerül aktiválnia fiókját vagy befejeznie a regisztrációját, töröljük fiókját szolgáltatásunkból.

A vásárlók támogatásához olykor termékeinkből és szolgáltatásainkból származó adatbázisaik másolati példányát felhasználva szimulálnunk kell egy problémát és el kell hárítanunk azt.

Jogos érdekünk a támogatás nyújtása és - a vásárló engedélyével - a helyi adatbázis egy másolati példányának megszerzése. Ez az adatbázis ügyfeleink, valamint az ő ügyfeleik személyes adatait tartalmazza. A probléma megoldását követően a személyes adatok törlődnek.

Azért, hogy a vásárlók adatbázisából származó álnevesített adatokat kezelhessük tesztelés, felhasználói minták feltérképezése és termékeink, valamint szolgáltatásaink fejlesztése érdekében történő szimulációk végrehajtása céljából.

Jogos érdekünk, hogy jobbá tegyük termékeink és szolgáltatásaink tesztelési környezetét, minőségét. Ezenkívül a felhasználói minták segítségével beazonosítjuk a fejlesztésre szoruló területeket és lerövidítjük a piacra kerülés idejét, ami vásárlóink számára is kifizetődőbb.

 

1.3 Személyes adatainak továbbítása

A fentiek céljából továbbíthatjuk személyes adatait:

-   Az ASSA ABLOY Cégcsoporthoz tartozó vállalatoknak;

-   Olyan harmadik személyeknek, amelyek alkalmazásainkhoz, felméréseinkhez, webes szolgáltatásainkhoz kapcsolódóan vagy más, a fentiekben kifejtett okokból szolgáltatás nyújtanak.

-   Amikor azt jogszabály írja elő;

-   Üzleti partnereknek;

-   Beszállítóknak.

Egyes címzettek az EU-n/EGT-n kívüli országokban találhatók.

Bizonyos esetekben ezekben az országokban az adatvédelmi szint alacsonyabb, mint az EU-n/EGT-n belül. EU-n/EGT-n kívüli országba személyes adatait az Európai Bizottság által elfogadott általános szerződési feltételek alapján továbbítjuk, hogy személyes adatai megfelelő védelmét biztosíthassuk. A jelen általános szerződési feltételek, valamint az Európai Bizottság által elfogadott országinformációk itt olvashatók.

A vonatkozó adatvédelmi jogszabályokkal és fent leírtakkal összhangban megfelelő intézkedéseket hozzunk harmadik személyeknek vagy más országokba továbbított személyes adatok védelme érdekében, amelyek szükség esetén az adatkezelési hozzájárulást is magában foglalják.

 

1.4 Meddig tároljuk személyes adatait? 

A személyes adatokat addig tároljuk, ameddig szükséges, hogy elérjük azt a célt, amiért ezeket az adatokat gyűjtöttük, kivéve, ha hosszabb megőrzési időre van szükség vagy azt a jogszabályok lehetővé teszik. Ez azt jelenti, hogy személyes adatait töröljük, ha már nincs azokra szükség a kérések és megrendelések feldolgozásához, vagy fiókja és megrendelői jogviszony kezeléséhez, valamint amikor a szükséges megőrzési időszak letelt. A jelen Adatvédelmi tájékoztatóval érintett személyes adatok megőrzési idejét felsoroló listát az alábbiakban találja.

 

 

 

Tárolt adatok típusai

Meddig tároljuk őket?

Azok az elérhetőségek, amelyeket nyomtatványok, kapcsolatfelvételi kérelmek benyújtásakor, valamint eseményeken ad Ön meg: név, e-mail cím, régió/ország és cégnév.

Inaktivitását vagy három kézbesíthetetlen e-mailt követő 24 hónap eltelte után törlődnek.

Kérdőívekben leírt válaszai.

24 hónappal a felmérési időszak végét követően törlődnek. Az egyénekhez nem köthető, összesített adatokat hosszabb ideig tárolhatjuk. 

Marketing preferenciák, mint például e-mail-es tájékoztatás, illetve hírlevelekre való fel- és leiratkozás.

Inaktivitását vagy három kézbesíthetetlen e-mailt követő 24 hónap eltelte után törlődnek.

Üzleti kapcsolatunkra vonatkozó információk, például megrendelésekben, árajánlatokban, a rendelkezésünkre bocsátott követelményekben és a kiszállítási információkban szereplő adatok. 

Üzleti kapcsolatunk tartama alatt és azt követően 5 évig őrizzük meg. Az adatokat hosszabb ideig is tárolhatjuk, ha jogszabály írja elő.

Felhasználóinktól mobilalkalmazásainkon keresztül gyűjtött alkalmazásbeli adatok.

Aktív felhasználók esetében 24 hónap után törlődik vagy miután a felhasználó inaktívvá válik. 

Támogatási esetekhez kapcsolódó vásárlói adatbázisok másolatai.

A hibaelhárítást követő 6 hónapon belül törüljük.

 

1.5 Az Önt megillető jogok 

Az általunk tárolt személyes adataival kapcsolatban Ön az alábbiakra jogosult:

-   Kérheti nyilvántartásunkban található személyes adatainak egy másolati példányát;

-   Kérheti, hogy javítsuk ki vagy töröljük személyes adatait (ezazonban azzal járhat, hogy nem tudunk kéréseket és megrendeléseket feldolgozni, vagy hogy lejár a fiókja);

-   Kérheti, hogy hagyjunk fel személyes adatai (pl. a weboldal fejlesztéséhez használt adatok) kezelésével, vagy hogy korlátozzuk ezen adatok kezelését (pl. ha úgy véli, hogy az adatok helytelenek);

-   Géppel olvasható formátumban lekérheti azokat a személyes adatokat, amelyeket bármely Ön által kért tájékoztatáshoz, rendelés feldolgozásához, fiókja kezeléséhez vagy jogviszonyunkkal kapcsolatosan használunk fel, és ezeket Ön jogosult továbbítani más adatkezelőknek; valamint

-   Bármikor visszavonhatja adatai marketing célú felhasználásához adott hozzájárulását.

Jogai gyakorlására vonatkozó kérését az alábbi címre küldheti:

„Címzett: ASSA ABLOY Global Solutions Adatvédelmi igazgató” 
Lodjursgatan 1
261 44 Landskrona
Svédország 

E-mail: privacy.hospitality@assaabloy.com

 

Személyes adatai kezelését érintő panaszait a svéd adatvédelmi hatóságnál nyújthatja be, melynek elérhetősége: Datainspektionen, Box 8114, 104 20, Stockholm, Svédország. A svéd adatvédelmi hatóságról további tájékoztatást itt olvashat.

 

1.6 A jelen Adatvédelmi tájékoztató módosítása 

A jelen Adatvédelmi tájékoztatót a változó jogszabályi, szabályozói vagy operatív követelmények fényében bármikor módosíthatjuk. Felhasználóinkat ezen módosításokról mindenkor értesítjük (arról is, hogy mikor lépnek érvénybe). Adatvédelmi tájékoztatónk legfrissebb verziója elérhető weboldalunkon.

Ha a módosítások hatályba lépését követően továbbra is használja digitális szolgáltatásinkat, azzal automatikusan elfogadja ezeket a módosításokat. Amennyiben nem fogadja el jelen adatvédelmi tájékoztató módosításait, akkor kérjük, ne használja tovább ezt a digitális szolgáltatást.

 

1.7 Cookie-k

Cookie-nak nevezzük azt a rövid, információt tartalmazó szöveges fájlt, amely eltárolódik az Ön számítógépén. Azért használunk cookie-kat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsunk Önnek weboldalunkon, ahol három féltől is érkezhetnek a cookie-k. Egyes cookie-k rögzítik az Ön weboldal használatával kapcsolatos szokásait, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket jelenítenek meg, elemzik a weboldal forgalmát és segítenek azonosítani, hogy felhasználóink honnan érkeznek. További információért kérjük, olvassa el Cookie-szabályzatunkat. A cookie-k működésével kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el az alábbi honlapra: www.allaboutcookies.org 

 

 1.8. Biztonság

Technikai, fizikai és adminisztratív biztonsági intézkedéseket foganatosítunk annak érdekében, hogy személyes adatait adatvesztéstől, visszaéléstől, jogosulatlan hozzáféréstől, megosztástól és módosítástól megvédjük. Az általunk biztosított garanciák többek között az alábbiakat foglalják magukba: tűzfalak, adattitkosítás, hozzáférési és engedélyezési szabályozások. Az interneten elterjedt, általánosan bevált gyakorlatként javasoljuk, hogy figyeljen felhasználói fiókjára, és ne ossza meg bejelentkezési adatait senkivel. Fontos továbbá, hogy a legújabb naprakész adatvédelmi frissítések telepítésével védje mobileszközeit.