ASSA ABLOY Hospitality (korábban VingCard Elsafe)

Az ASSA ABLOY Hospitality az iparág úttörője és a világ piacvezető márkája már 40 éve. Mára több mint 5 millió vendégszobát szolgálunk ki, legyen szó szállodákról, kórházakról, iskolákról, hajókról, munkahelyekről vagy bárhol, ahol az emberek távol alszanak az otthonukról.

ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access

Az ASSA ABLOY Hospitality mobiltelefonnal történő beléptetése egy saját fejlesztésű ASSA ABLOY applikáció segítségével jogosultságot ad a mobiltelefonjának a beléptetéshez még mielőtt megérkezne a szobájához:
nincs recepció, nincs sorban állás. Ismerje meg a következő generációs szállodai beléptetést a Mobile Access segítségével.

Tudjon meg többet a Mobile Access beléptetésről

VingCard Allure

A VingCard Allure egy rendkívül innovatív, egyedi megjelenésű elektronikus zár, amellyel mindamellett, hogy a belsőépítészek álmát váltja valóra, technológiai szempontból is rugalmas megoldást nyújt.

Tudjon meg többet a VingCard Allure zárakról

VingCard Flex

A VingCard Flex a nevéből adódóan a legrugalmasabb megoldás, amit választhat. Egyrészt a Timelox mágneskártyás zárrendszerekre lett fejlesztve, így fúrás nélkül könnyedén lecserélheti régi zárait, másrészt kitűnő megoldás meglévő kulcsos zárrendszerű ajtók esetén is, hiszen pár perc alatt a legújabb RFID technológiára válthat. A Flex már kompatibilis a Mobile Access és az RF Online megoldásokkal.

Tudjon meg többet a VingCard Flex zárakról

 

VingCard Essence

A VingCard Essence forradalmasítja az iparágat, mivel minden alkatrész, beleértve az olvasót is az ajtóban található. A minimalista design és a maximalista megoldás ötvözete.

Tudjon meg többet a VingCard Essence zárakról 

 

VingCard Signature RFID

A VingCard Signature RFID egy elegáns és modern megjelenésű zár, amely pontosan beleillik egy modern szállodai környezetbe. A Signature RFID kompatibilis a Mobile Access és az RF Online megoldásokkal.

Tudjon meg többet a VingCard Signature RFID zárakról

VingCard Signature

A VingCard Signature olyan helyeken ideális, ahol az épület építészeti egysége kiemelt fontosságú, így az épület üzemeltetéséhez szükséges eszközöknek bele kell olvadniuk a környezetbe és a végfelhasználó számára láthatatlanná kell válniuk.

Tudjon meg többet a VingCard Signature zárakról

VingCard Classic RFID

A VingCard Classic RFID a legújabb rádiófrekvenciás azonosítás és a robosztus megjelenés mellett kompatibilis a Mobile Access és az RF Online megoldásokkal, illetve meglévő mágneskártyás Classic zárait könnyen fejlesztheti tovább RFID technológiára a zár cseréje nélkül.

Tudjon meg többet a VingCard Classic RFID zárakról

VingCard Classic

A VingCard Classic modellje a VingCard első elektronikus zár megoldása, és világszerte a minőséget szem előtt tartó szállodák kedvelt zárrendszerévé vált. A felületképzés és a kilincsek széles választékában biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb modellt.

Tudjon meg többet a VingCard Classic zárakról

 

Elsafe elektronikus szállodai széfek

Az elektronikus szobai széfek növelik az Ön szállodájának biztonsági szintjét, illetve a vendégek nyugalmát.
Nem minden szobai széf egyforma, kizárólag az Elsafe kínál igazi szobai biztonságtechnikai megoldást, ötvözve a fejlett biztonságtechnikai jellemzőket, technológiát, kényelmet és stílust.
Három termékcsalád, az Infinity II, a Sentinel II és a Zenith közül biztosan megtalálja az ideális megoldást, amely leginkább illeszkedik a hotel arculatába.


Tudjon meg többet az Elsafe szállodai széfekről.

PolarBar minibárok

A PolarBar minibárok abszorpciós technológiával, tehát teljesen zajtalanul simulnak bele a szállodai szoba környezetébe, így biztosítva a vendégek teljes nyugalmát. Tömör és üvegajtós kivitelben, 30, 40 illetve 60 literes méretben, belső világítással és zárral felszerelve érhetőek el, kielégítve minden igényt.

Tudjon meg többet a PolarBar minibárokról

 

Orion EMS (Energy Management System)

Az épületek üzemeltetése során a kiadások meghatározó részét az energiaköltségek teszik ki. Az Orion a hőmérsékletet aszerint szabályozza, hogy tartózkodnak-e a szobában vagy sem. Mindez a Visionline vezeték nélküli rendszerrel kompatibilis, így távolról a hálózaton keresztül követheti nyomon vagy szabályozhatja a szoba hőmérsékletét.

Tudjon meg többet az Orion EMS-ről

Visionline szoftver

A VingCard VISIONLINE szoftvere összetett, számos funkcióval rendelkező online beléptetési rendszer, amely az önálló szállodai zárakkal online módban, vezeték nélkül rádiófrekvencián alapuló(RF-online) Zigbee magas biztonsági szintű technológiával kommunikál.

Tudjon meg többet a Visionline rendszerről